­Come In s´està convertint en el punt de referència en llibres de text, mètodes d´aprenentatge, llibres per a nins, jocs de taula, material per a professors o per als amants de la lectura. El seu coneixement especialitzat sobre les eines i materials d´aprenentatge està a la disposició dels clients, per trobar el llibre que més s´ajusta a les seves necessitats. Compten amb tota mena de material complementari per a fer les classes d´anglès més divertides i dinàmiques: pòsters, audiobooks, pel·lícules, jocs de taula, còmics, etc. A més, hi trobareu tant els mètodes tradicionals com els recursos més innovadors per a aprendre i ensenyar anglès.

Els professors i estudiants poden consultar el catàleg de llibres relacionats amb l´aprenentatge de l´anglès: material per nins, lectures graduades, llibres de text, diccionaris, preparacions per exàmens oficials, literatura, gramàtiques, metodologia d´ensenyament i llibres de negocis. La secció infantil de Come In és la més gran de les Illes i la secció de literatura té les darreres novetats així com els clàssics. Per descomptat, si el llibre que cerca no està disponible, li demanen i l´avisen el més ràpid possible.

A més, Come In reserva una aula multi-funcional on es fan cursos d´anglès per a adults de tots els nivells, impartits per The Classroom Languages. També hi fan altres activitats com: narració de contes per nins, club de lectura, sessió de conversa o fins i tot presentacions de llibres. Contactin amb la llibreria si els interessa oferir una experiència d´aprenentatge diferent als alumnes i gaudir dels descomptes especials de Come In.

Més informacióCome In. Llibreria Anglesa

C\ Sant Miquel, 58. Palma

971 711 693

www.libreriainglesa.com